Zelfliefde, Eigenliefde, Zelfacceptatie……

 

Deze woorden roepen bij mij van alles op en ik vind het uitdagende woorden. Want achter die woorden zitten emoties, gevoelens, overtuigingen, oordelen, projecties en ook verlangens. Overtuigingen die bijvoorbeeld te maken kunnen hebben met waarde; met het waard zijn, met waardevol zijn, maar ook met vertrouwen en geloof.
Zelfliefde is voor mij de sleutel naar innerlijke rust, geluk, vertrouwen en innerlijk vrijheid. Voor mij is de weg naar Eigenliefde en Zelfacceptatie een reis en ik ben nog onderweg. Maar met elke stap die ik op dit pad zet, kom ik dichter bij mezelf. En ik merk dat hoe verder ik kom, hoe meer ik me committeer aan mezelf, hoe steviger en krachtiger dit fundament in mij wordt, hoe meer liefde ik in mij voel en hoe meer ik die liefde van binnen naar buiten uitstraal, dat ik die liefde ook weer in veelvoud terugkrijg.

Ik ben benieuwd wat Zelfliefde voor jou is. Want wat dat voor jou is en hoe dat er voor jou uitziet, dat bepaal je natuurlijk helemaal zelf. Dat is jouw eigen reis!

Wil jij nog meer liefde toe te laten in jouw leven? Kom dan op zaterdag 29 oktober naar Loenen. Nicole Rosie en ik verzorgen een dag rondom het thema “Omarm jezelf in Liefde”.

We gaan in een kleine groep delen, verbinden, bewust worden, loslaten en transformeren. In de middag verzorgen wij een groepssessie middels de methode Touch of Matrix; een Groepsmatrix. Aan het eind van de dag ga je naar huis met een nog betere verbinding met jezelf, zodat je nog meer jezelf kan zijn.

Praktische details: zaterdag 29 oktober, 11-17 uur in de yurt bij het Zonnehuis in Loenen. Kosten € 75,– (lunch zelf meenemen).

Heb je vragen? Wij beantwoorden ze graag! Wil je je opgeven? Super; je bent welkom! Stuur even een berichtje via messenger of mail naar praktijk@nataschalijfering.nl

Voor meer informatie over ons: www.nicolerosie.nl en www.nataschalijfering.nl