Dit zeggen anderen

Na een trauma in de persoonlijke sfeer had ik problemen om ’s nachts ontspannen te slapen. Na de eerste behandeling kwam de rust al terug. Tevens zijn tijdens de behandelingen nog wat andere lichamelijke blokkades afgenomen/weggehaald.

De rust die Natascha uitstraalt voor, tijdens en na de behandeling geeft een prettig gevoel waardoor je snel een vertrouwd gevoel krijgt.  Een hele prettige ervaring voor iemand die geheel onbekend was met Touch of Matrix. Zou het zeker aanraden, omdat op een geheel natuurlijke wijze de rust weer terugkomt in hoofd en lijf.

PvK

Op een fijne plek helpt Natascha je op een liefdevolle manier om weer verbinding te krijgen met jezelf, waardoor je beter in je vel zit. Een bijzondere ervaring!

Therapeute die werkt met zoveel gevoel dat als je met haar in contact komt, het lijkt of je je klachten al minder voelt. Als je gekke, vage klachten hebt waar je bij je huisarts er je vinger niet achter krijgt, dan is dit misschien wat voor je. De manier waarop zij, met al haar kennis en kunde, invulling geeft zal je helpen.

Ze weet de sessie aan te passen aan waar ik op dat moment behoefte aan heb. Dat voelt ze direct aan. Het is bijzonder wat er met mij gebeurt. Kortom mocht u op zoek zijn naar hulp waar u bij andere hulpinstaties niet bij geholpen bent, kan ik u Natascha aanbevelen!

Theo

Voordat ik bij Natascha kwam, liep ik tegen bepaalde angsten aan. Natascha is zeer kundig, rustig en eerlijk. Haar benadering heb ik als zeer prettig ervaren. Ze neemt de tijd voor je en luistert goed. Na twee consulten is het resultaat positief. Ik zou haar praktijk zeker aanraden.

Ria Gijsberts

Onze dochter van nu 11 liet sinds groep 6 bepaald gedrag zien wat voortkwam uit spanning voor situaties op school. Dit konden uiteenlopende situaties zijn zoals een spreekbeurt, sportdag of juffendag. Het waren vaak school-gerelateerde situaties waardoor ze in een soort paniek raakte. Ze was dan ’s morgens brutaal, schreeuwerig en vaak maakte ze zichzelf letterlijk ziek. Ze had zoveel buikpijn waardoor ze moest overgeven en hevig kon huilen.
Omdat ze naast de school-gerelateerde momenten ook vaker last kreeg van buikpijn voor leuke dingen zoals kinderfeestjes wilden we hier toch iets aan gaan doen. Er was vanuit ons geen direct aanwijsbare reden voor haar buikpijn. Ze had geen slechte ervaringen en wij zijn realistisch genoeg om te weten dat een beetje buikpijn voor sommige situaties best mag. Ze kon inmiddels zelf aangeven of de buikpijn vanuit spanning kwam.
Het is fijn dat Natascha op ons pad kwam en vertelde dat zij op haar manier misschien helpend kon zijn voor onze dochter. Natascha kwam bij ons thuis waardoor het voor onze dochter heel laagdrempelig was. Na een aantal sessies zien we zeker vooruitgang bij onze dochter. Ze kan nu beter haar buikpijnmomenten onder controle houden of stoppen. Het is nog een heel proces, maar we zijn op de goede weg.

Hartelijk dank voor je geboden hulp tot nu toe Natascha. De rustige sessies zijn voor herhaling vatbaar, indien nodig.

D.R. uit Nijkerk

Ik zat niet lekker in mijn vel en voelde mij niet happy en ik wist eigenlijk niet hoe dat kwam.
Door de behandelingen van Natascha kwam ik daar achter en heb ik dat ook achter me kunnen laten.
Ik vond de behandelingen heel bijzonder, omdat je voelt dat er van alles gebeurt zonder dat Natascha je aanraakt. Na de behandelingen had ik vaak wat hoofdpijn en ik moest goed drinken zei Natascha.
Dat deed ik en ik merkte meteen de volgende dag al dat ik me beter voelde. Na een aantal weken kwam het oude gevoel weer terug en heb ik nog een behandeling gehad. Dit heeft zich een aantal keren herhaald totdat het oude gevoel niet meer terugkwam.
Ik ben nu een veel gelukkiger mens met veel meer rust in mijn hoofd. Dit had ik zonder de behandelingen van Natascha nooit gered.

Natascha kan ik iedereen aanraden, omdat ze goed kan luisteren en moeilijke zaken bespreekbaar maakt. Hierdoor is zij goed in staat om samen met jou de verwerking aan te gaan zodat je schoon schip kunt maken en je weer gelukkig voelt.

J.H. van Hooft

Volg me op: