Joy for Life Circle

Deze cirkel is een plek waar je mag ontspannen, toelaten, loslaten en transformeren.  Je gaat je kracht weer ervaren, maar ook rust en ontspanning. Je herinnert je weer wie je in essentie bent. En daardoor wordt jouw leven makkelijker en leuker.  Want hoe zou het zijn om je gezond te voelen, energiek, ontspannen en liefdevol. Om (onvoorwaardelijk) liefde te geven en te ontvangen en ook liefde voor jezelf te ervaren.  Om vertrouwen te hebben, in jezelf en in het leven. Om je nog dieper verbonden te voelen met jouw essentie en met de mensen die jij lief hebt.  Hoe zou het zijn om écht te voelen dat je waardevol bent, dat jij het waard bent om gelukkig te zijn en een mooi leven te hebben. Hoe zou het zijn om jezelf en jouw leven te omarmen in liefde en (meer) JOY te ervaren.

Meer rust en ontspanning, je krachtiger voelen, gezonder, energieker, meer zelfvertrouwen of wat jouw wens ook is, dat vraagt om meer dan één avond. Transformatie, heling, nieuwe gedachtes en gewoontes ontwikkelen, dat is een proces. En dat gaat op jouw eigen tempo, in jouw eigen tijd. Je bent natuurlijk van harte welkom om één avond mee te doen, want ook dan zal je al resultaat ervaren.  Maar als je echt kiest voor verandering, raad ik je aan om een commitment met jezelf en het universum aan te gaan. Je kan dan kiezen om elke maand mee te doen en je direct aan te melden voor 3 of 6 maanden.

Herken je dit?

je hebt het gevoel dat je wordt geleefd

je hebt lichamelijke klachten die steeds weer terugkomen

je bent moe en voelt je nooit echt uitgerust

gebeurtenissen uit het verleden blijven door je hoofd spelen

je reageert heftig op anderen of ervaart intense emoties terwijl er eigenlijk niet zoveel aan de hand is

je vind het belangrijk jezelf te (blijven) ontwikkelen en steeds bewuster te leven

Je hebt andere klachten of thema’s (alle soorten thema’s kunnen worden behandeld)

Je bent nieuwsgierig en wilt graag een unieke ervaring beleven.

Wat gaat we doen?

We komen maandelijks in een kleine groep bij elkaar en gaan eenvoudige verbindingsoefeningen en andere ervaringsgerichte oefeningen doen. Dit zijn dingen die iedereen kan, je hoeft er niets speciaals voor te kunnen. Doordat we thema’s kort bespreken en ik de oefeningen op de groep afstem, word je je meer bewust van wat er speelt en ook van wat je wél wilt en waar je naartoe wilt. We sluiten de avond af met een groepsmatrix, wat je kan vergelijken met een visualisatie/meditatie waarin je datgene waarvan je je bewust bent geworden kan laten transformeren of loslaten. Hierdoor maak je ruimte in jouw systeem voor nieuwe en mooiere ervaringen en gevoelens.

De thema’s en onderwerpen van de avonden ontstaan door wat er bij de mensen in de groep leeft. Ik stem mij af op jullie energie en pas de oefeningen en de groepsmatrix daarop aan. Ook als je geen probleem of thema hebt of wilt inbrengen, is het waardevol om mee te doen. Want wie wil er nu niet een gezonder, energieker, meer ontspannen, liefdevoller en fijner leven.

Ik maak gebruik van muziek die jouw proces ondersteunt en tijdens de groepsmatrix lig je op een matje en mag je het gewoon laten gebeuren. Je mag je overgeven aan jouw essentie en aan het veld waarin alles mogelijk is.

Doordat we in een groep werken, wordt de energie nog krachtiger en in dat veld kunnen we nog sneller en diepgaander werken. Je werkt als het ware mee aan de oplossing voor de ander en de ander draagt bij aan jouw heling en transformatie.  Maar dat gebeurt grotendeels op onbewust niveau, dus jij bent daar die avond wel echt helemaal voor jezelf en de focus van jou ligt ook bij jou. 

Stel je open voor de kracht van de groep

Ook al laten we de avonden ontstaan op basis van de energie van de groep en wat er op dat moment speelt, het is misschien wel fijn om te weten wat jullie ongeveer kunnen verwachten. Thema’s die aan bod kunnen komen, zijn bijvoorbeeld meer rust en ontspanning (bij stress/burn-out klachten), verbinding met je lichaam, zelfliefde. Maar ook innerlijk kind integratie, opschonen van voorouderlijke lijnen, opschonen van banden / verbindingen met je ouders, kinderen, partner en anderen.

Wat gaan we niet doen?

We gaan niet lang en uitgebreid praten over klachten en problemen. Dit helpt namelijk echt niet bij het transformeren en helen.  Natuurlijk mogen de dingen wel benoemd worden zoals ze zijn en er is ook voldoende ruimte om thema’s in te brengen en ervaringen te delen.  Je wordt sowieso gehoord en gezien in deze groep en mag helemaal jezelf zijn.  Emoties en andere dingen die tijdens de avond naar bovenkomen mogen er dan ook helemaal zijn. 

We gaan geen vervelende gebeurtenissen uit het verleden herbeleven. Ook dat is meestal niet nodig om te kunnen helen en het kan zelfs heling en transformatie in de weg staan. Hoe dat werkt, leg ik je graag tijdens de avonden uit. 

Om te zorgen dat het voor iedereen veilig is en goed voelt om zichzelf open te stellen, spreken we af dat we niet met anderen praten over wat er tijdens de avonden door andere deelnemers ervaren of gedeeld is. Je bent natuurlijk wel volledig vrij om je eigen ervaringen te delen met mensen van buiten de groep. 

Praktische informatie:

=

Eén avond per maand van 19.00-21.30 uur

=

14 maart | 11 april | 16 mei, 2024

=

€ 35,– per avond (betalen via betaalverzoek of factuur)

=

€ 90,– bij aanmelding voor 3 maanden

=

Locatie: De Dierense Toren, Hogestraat 12, 6953 AS Dieren 

Volg me op: