Wat is Access Bars?

Access Bars is één van de tools van Access Consciousness die bijdraagt aan jouw bewustwording.

Bars (staven in het Nederlands) zijn energiebanen op en in je hoofd. Er zijn 32 punten op je hoofd en wanneer die zachtjes worden aangeraakt, gaan de banen tussen die punten stromen waardoor vastzittende energie kan worden losgelaten. Elk punt staat voor een bepaald gebied of aspect in je leven (zie de afbeelding).  De elektromagnetische lading van alle ideeën, gedachtes, overtuigingen, beslissingen die jou beperken in je leven kan zo worden ontladen.

Tijdens een bars sessie bewegen de hersengolven naar theta, een staat van diepe ontspanning. De theta-staat wordt ook wel de creatieve laag genoemd. Vanuit deze laag krijg je makkelijk toegang tot je beperkende overtuigingen, patronen, emoties en kun je die deze veranderen. Er ontstaat rust, ruimte en ontspanning in je hoofd en lichaam.

Hoe ziet een access bars sessie eruit?

Tijdens de sessie ligt je aangekleed op een behandeltafel en raak ik de 32 punten op je hoofd zachtjes aan waardoor je ontspant in je hoofd en je lichaam. Jij hoeft je alleen maar open te stellen om te ontvangen.

Iedereen ervaart een bars sessie anders. Er wordt wel gezegd: “ In het ergste geval zul je je voelen alsof je zojuist een geweldige massage hebt gehad. In het beste geval kan je hele leven met totaal gemak veranderen in iets groters”.

Access lichaamsproces

Een andere tool van Access Consciousness zijn de lichaamsprocessen. Hierbij leg ik mijn handen op bepaalde punten op je lichaam (over de kleding heen) waardoor de energieën die al in je lichaam aanwezig zijn weer geactiveerd worden. Door het laten doorstromen van deze specifieke energieën, wordt het zelf-herstellend vermogen van je lichaam aangesproken.

Er zijn veel verschillende lichaamsprocessen, ik pas tijdens de sessies de volgende multifunctionele processen toe:
– MTVSS  (immuun-booster)
– Cellulair geheugen (terugdraaien van het celgeheugen na trauma, blessure en
littekenweefsel in en op de huid).

Deze processen hebben effect op zowel lichaam als geest en kunnen gecombineerd worden, ook met een access bars sessie.

Praktische informatie

Een Access Bars behandeling of lichaamsproces duurt 60-75 minuten.
Jouw investering hiervoor is € 70,— per sessie.

Volg me op: