Coaching Traject

Het coaching traject dat ik aanbied, is een mix van verschillende technieken/methoden onder andere uit de Poly-Energetica en het Transformatief coachen in combinatie met Touch of Matrix.

Waarom kozen anderen voor een coaching traject?

R

Bewustzijnsontwikkeling.

R

Persoonlijke ontwikkeling / loopbaanontwikkeling.

R

Meer veerkracht en zelfvertrouwen.

R

Beter communiceren en samenwerken.

R

Omgaan met verandering en weerstand.

R

Beter grenzen stellen.

R

Meer plezier en genieten van het leven.

R

Wat is jouw reden? Wat wil jij bereiken?

geloof niet alles wat je tegen jezelf zegt

Poly-Energetica en Transformatief coachen

Poly-Energetica is een kortdurende, resultaatgerichte, holistische vorm van psychosociale therapie. Het is een mix van Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP), hypnotherapie, regressietherapie, energie- en lichaamswerk en (non-verbale) communicatie en systemisch werk. Door verschillende technieken uit de Poly-energetica en en het Transformatief coachen te combineren, krijg je inzicht in je eigen (onbewuste) gedrag, overtuigingen en patronen. Je gaat eventuele trauma’s verwerken, blokkades oplossen en overtuigingen die je niet langer dienen loslaten.  Vanuit de ruimte die dan ontstaat, kun je nieuwe keuzes maken die wél bijdragen aan jouw meest optimale leven.

 

Touch of Matrix:

Touch of Matrix behandelingen zijn voor mij een wezenlijk onderdeel van het coaching traject. Deze methode herstelt snel en krachtig de verbinding met je ware zelf, blokkades kunnen snel worden losgelaten en door je intentie in te zetten en bewuster om te gaan met de taal en woorden die je elke dag gebruikt, kan je leven echt veranderen.

Voor wie?

Voor wie zich wil ontwikkelen, ongeacht of dat voortkomt vanuit levensvragen, de behoefte aan bewustzijnsontwikkeling of omdat je vast bent gelopen of niet gelukkig bent in je persoonlijke leven of in je werk.

Ben jij bereid naar je eigen functioneren te kijken; naar je handelen, je gedachtes, je emoties, je krachten en je belemmeringen? Durf jij je licht te laten schijnen op dat wat je eigenlijk liever wegstopt en niet wil laten zien? Omdat je diep van binnen weet dat jij daar een stuk leuker van wordt en jouw leven dus ook?

Ben jij eraan toe keuzes te maken waar jouw hart naar verlangt, ook als je hoofd allerlei obstakels opwerpt en ben je ook bereid  actie te koppelen aan die keuzes?

Wil jij meer inzicht in je kwaliteiten en valkuilen, bijvoorbeeld op je werk? Ben je op zoek naar een betere balans tussen privé en werk? Wil je weer plezier hebben in en op je werk?

Ben jij een werkgever die het belangrijk vindt te investeren in het werkgeluk van de medewerkers? Wil jij dat zij hun kwaliteiten ontdekken en volledig inzetten en wil je een prettige en stimulerende werksfeer creëren? Of wil je hen meenemen in veranderingen op de werkvloer?

Hoe ziet een coachingtraject eruit:

Het volledige traject bestaat in totaal uit vijf sessies, waarvan twee Touch of Matrix behandelingen, in drie maanden.

Tussen de sessies door krijg je concrete opdrachten mee die bijdragen aan het bereiken van je doel. Deze opdrachten zijn een wezenlijk onderdeel van de coaching. Dit vraagt echt inzet en commitment van jou en je neemt hierdoor verantwoordelijkheid voor jouw eigen proces.

Als jij echt verandering wilt in je leven, dan is het van belang dat jij je beseft dat alleen jij dat in gang kan zetten. Een ander kan dat niet voor jou doen en kan ook jouw problemen niet oplossen, maar je hoeft het niet alleen te doen.

zit jij aan
het stuur van
jouw leven?

Praktische informatie:

Voordat we dit traject samen aangaan, maken we eerst kennis met elkaar (online, via zoom of eventueel telefonisch). Dit gesprek duurt maximaal een half uur en is vrijblijvend en zonder kosten.

De eerste sessie duurt ongeveer anderhalf uur, dit is een uitgebreide intake en we stellen samen een plan van aanpak op.

De vervolgsessies duren gemiddeld een uur tot maximaal 75 minuten.

Jouw investering voor het volledige traject (vijf sessies totaal inclusief intake) is € 450,– inclusief BTW.
Voor coaching trajecten die door een werkgever worden vergoed zijn er ook andere mogelijkheden en gelden andere tarieven.  Neem hiervoor contact met me op zodat we die kunnen bespreken.

Alleen na het volgen van een volledig traject, kunnen eenmalige / aanvullende coaching sessies worden geboekt. De kosten hiervoor zijn € 95,– per sessie.

 

Volg me op: