Over mij:

Verandering kan spannend en zelfs eng zijn en dat kan ervoor zorgen dat je aan de ene kant verlangt naar een fijner leven, maar daar toch niet echt voor durft te gaan. Ik weet hoe dat voelt, ik ben daar ook geweest, maar heb ook ervaren wat er mogelijk is als je wel echt voor verandering kiest.

Mijn leven liep niet altijd zoals ik graag wilde, ik liep soms vast in relaties, vriendschappen en ook op het werk. Door de afwijzing die ik al vroeg in mijn jeugd heb ervaren, voelde ik me lange tijd nergens echt thuis en had ik het gevoel dat ik niet mezelf kon zijn. 

In de loop van de jaren leerde ik me steeds beter aan te passen aan mijn omgeving en me staande te houden. Dat deed ik op wilskracht en doorzettingsvermogen en het gevolg was dat ik steeds meer de verbinding met mezelf kwijtraakte. Schouders eronder, mouwen opstropen en hard werken om mezelf te bewijzen; dat was wat ik mezelf aangeleerd had. Dit alles vanuit een enorme bewijsdrang en als afleiding zodat ik niet hoefde te voelen wat er echt diep in mij leefde.

 

Mijn ontwikkeling:

Vanaf mijn 18e volgde ik regelmatig cursussen, workshops en las veel boeken op het gebied van persoonlijke- en bewustzijnsontwikkeling. Daarna volgde ik naast mijn werk verschillende opleidingen, zoals die tot Poly-Energetisch therapeut (2004-2008) en meer recent de opleiding tot Touch of Matrix therapeut (2020-2021).

Zo ontstonden er twee paden in mijn leven die in eerste instantie mijlen ver uit elkaar lagen, maar in de loop van de jaren steeds dichter bij elkaar kwamen. Ik ontdekte dat ik wat ik geleerd had in die opleidingen, behalve voor mijn eigen ontwikkeling ook in mijn werk in het bedrijfsleven kon inzetten.

Door de verbinding met mijn kern, mijn ware zelf weer te herstellen is het gelukt oude pijn, blokkades en ballast echt los te laten. Ik voel me vrijer en completer dan ooit en het voelt alsof ik eindelijk geland ben in mijn lichaam en in deze wereld.

Door steeds sneller te herkennen dat een oude pijn getriggerd wordt of dat ik teruggrijp op een overlevingsmechanisme, kan ik makkelijker en sneller terugkomen in de verbinding met mijn kern. Ik ben steeds meer bezig met wat ik wél wil en zet de wet van aantrekking en resonantie bewuster in om dat te bereiken.

Voor jou, voor mij en voor iedereen

En dat gun ik jou ook zo; dat je de verbinding met jezelf terugvindt en daardoor ook die met anderen. Dat je je vrij voelt, gezond, krachtig, dat je vertrouwen hebt in jezelf en in het leven. Dat de sprankel terugkomt in je ogen, dat je steeds vaker lacht en dan ook echt blij bent. Dat je geniet van het leven, van al het moois hier op aarde. Dat je kunt helen en van binnenuit veranderen zodat je dat ook terugziet in je leven. Want zo werkt het echt. Hoe meer wij gaan leven vanuit onze kern en onze unieke talenten gaan inzetten en hoe meer mensen dat gaan doen, hoe mooier onze wereld wordt. Hoe zou dat zijn?

Wil je me eerst nog wat beter leren kennen of heb je nog vragen over wat ik voor jou kan betekenen, plan dan een gratis kennismakingsgesprek (telefonisch of online) in. Je kan natuurlijk ook direct een sessie inplannen.

Volg me op: