Touch of Matrix

Touch of Matrix is een bewustzijnsmethode die ondersteund wordt door de wetenschap die zegt dat alles uit licht en informatie bestaat en dat alles en iedereen met elkaar verbonden is; de kwantumfysica.  Door de verbinding met jezelf en met de hogere bewustzijnslagen te herstellen, je intentie helder in te zetten en je bewust te zijn van de taal die je gebruikt, vergroot je je bewustzijn, kun je blokkades loslaten en je manifestatiekracht inzetten om je leven echt te veranderen.

Herken je dit?

Je hebt nog last van gebeurtenissen uit het verleden en daardoor voel je je onzeker, verdrietig en misschien wel angstig of neerslachtig. Je komt steeds weer in dezelfde situatie terecht in je gezin, familie, bij vrienden of op het werk.
Je neemt je voor de zoveelste keer weer voor het helemaal anders te doen en bent teleurgesteld in en boos op jezelf omdat
dat je niet lukt. Je voelt je geremd in het contact met anderen en laat de behoeftes van anderen voor gaan op die van jou.
Je bent moe van al het denken, piekeren en zorgen maken.

Je hebt al langere tijd (vage) lichamelijke klachten en er is tegen je gezegd dat je er maar mee moet leren leven en misschien zelfs dat het tussen je oren zit. Hoe doe je dat? Ermee leven?  Heb jij je tanden op elkaar gezet en ben je doorgegaan tot het echt niet meer kon? Heb je geprobeerd de pijn of andere klachten te negeren?  En, is dat gelukt?

Je bent al jaren bezig met zelfontwikkeling en bewustwording, je hebt gegraven in je verleden en misschien zelfs in vorige of andere levens, je hebt trauma’s herbeleefd en geprobeerd je klachten en thema’s te verklaren en daar zingeving aan te geven. Je hebt talloze cursussen en workshops gevolgd en nog meer boeken gelezen. Dat heeft je steeds iets verder gebracht en nu?
Waar sta je nu? Sleep je toch nog onnodige ballast met je mee?

Hoe zou het zijn om:

Weer ruimte in jezelf te voelen en mogelijkheden te zien om van binnenuit andere keuzes te maken.

Problemen/klachten niet meer geforceerd proberen op te lossen, maar vanuit zielskracht in plaats van wilskracht.

Weer verbinding te maken met je innerlijke krachtbron en het leven te creëren dat jij wilt.

Stel je open voor de magie van het leven

Hoe werkt Touch of Matrix?

We maken in ons leven van alles mee, leuke en minder leuke dingen. Gebeurtenissen waar we graag aan terugdenken, andere die we liever vergeten of zelfs wensen dat ze niet waren gebeurd. Als we een computer of smartphone als metafoor voor de mens gebruiken, dan zou je kunnen zeggen dat al die gebeurtenissen programma’s of apps zijn die op je harde schijf worden opgeslagen. Dat hoeft lange tijd geen probleem te zijn, er is eerst voldoende ruimte op die harde schijf, maar het kan zijn dat op een gegeven moment de harde schijf vol raakt en de computer (jij dus) minder goed gaat functioneren. Een computer wordt dan trager, start minder snel op, loopt eerst af en toe en daarna steeds vaker vast, geeft foutmeldingen en het bureaublad is overvol met icoontjes. Hoe zou je dat vertalen naar jouw leven?

Touch of Matrix zorgt voor een goede verbinding met je harde schijf, met je ware zelf, waardoor je systeem als vanzelf aan de gang kan gaan om oude programma’s te verwijderen. Hier hoef je niets voor te doen, jouw systeem kan dat prima als het weer goed aangesloten is op het “web”. Het is dus ook niet nodig om te weten waar of waarom iets is ontstaan. Je hoeft je niet opnieuw te verbinden met oude gebeurtenissen, te graven in je verleden of trauma’s te herbeleven. Zelfs het benoemen van die gebeurtenissen uit het verleden is niet nodig voor een goede en fijne sessie.

We werken op alle niveaus tegelijkertijd; op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau en door tijd en ruimte.

Wanneer de oude programma’s zijn verwijderd, ontstaat er ruimte voor informatie die behulpzaam is bij het bereiken van wat je wil. Hoe zou het zijn jouw systeem te resetten, te updaten en weer volledige toegang te hebben tot alle informatie die al in en rondom je aanwezig is. Wat zou dat voor jou betekenen?

Stap in
het veld van
mogelijkheden

Wat gebeurt er tijdens een sessie?

Tijdens een Touch of Matrix sessie, bespreken we kort je thema/klacht, maar we richten ons vooral op wat je wél wilt, op je bestelling, hoe je je wilt voelen en wat je zou doen als je daar al bent.

Je staat en/of ligt tijdens de sessie en bent volledig aanspreekbaar. Ik begeleid je om de verbinding met jezelf en met het bewustzijnsveld (het kwantumveld) weer bewust te ervaren. Want ook die verbinding is er al, je hoeft je er alleen maar bewust van te worden.

Jouw systeem kan dan de programma’s verwijderen die ervoor zorgen dat je last hebt van fysieke klachten, beperkende overtuigingen, onzichtbare patronen, blokkades enz. Je lichaam reageert, je systeem komt in beweging en geeft zo aan waar die blokkades zitten en wat er nog losgelaten mag worden. Het kan behulpzaam zijn dat ik je af en toe zacht aanraak (uiteraard alleen met jouw toestemming).

Wat kan jij doen voor een optimaal resultaat?
Zoals aangegeven, gaat jouw systeem als vanzelf aan de slag. Hoef jij dan helemaal niets te doen? Van jou wordt gevraagd je openstellen voor de mogelijkheden en je aandacht steeds weer en steeds meer richten op je bestelling, op dát wat je wél wilt.

En dan laten we gebeuren wat er voor jou op dat moment kan en mag gebeuren.

Praktische informatie

Een Touch of Matrix sessie duurt ongeveer 75 minuten.
De eerste sessie bestaat uit de intake en een behandeling.

In één sessie kan er al heel veel veranderen, maar voor een optimaal resultaat adviseer ik drie opeenvolgende sessies.

Jouw investering is € 95,— (incl. BTW) per sessie.  Voor een traject van 3 sessies betaal je € 255,–.

Volg me op: