Weglopen…. Ik denk dat we het allemaal wel eens doen. Weglopen van een situatie, van emoties en gevoelens, van relaties, van die vervelende buurvrouw, die collega die altijd moeilijk doet, van het gezeur van een ander, van (lichamelijke) pijn.

Maar je kan ook weglopen van jezelf, van verantwoordelijkheden, van verwachtingen van anderen en van die van jezelf. Het is teveel, het komt nu niet uit, je kan het er nu gewoon even niet bij hebben! Dus loop of hol je weg, weg van wat je niet wilt. Maar loop je dan ook ergens naar toe? Of ben je alleen bezig met wat je niet wilt?

Tijdens mijn wandelmeditatie in het bos vanmorgen, liep ik mijn toekomst in. Met een heldere intentie zette ik al lopend stappen om wat oude overtuigingen achter me te laten waarna ik vol vertrouwen in mijn toekomstige zelf stapte en verder liep in de energie van mijn toekomstige zelf. Zo zat ik direct op een andere tijdlijn. En het is zo simpel en krachtig om dat te doen!

In mijn praktijk kun jij ook stappen zetten, stappen naar een gezonder, vrijer, gelukkiger en liefdevoller leven. Stappen naar en in de persoon die jij wilt zijn. Hoe zou het zijn om niet weg te lopen van iets, maar bewust te kiezen om naar iets anders toe te lopen?

Niet ontkennen, negeren of afwijzen van wat er nu is, zoals die pijn, die emotie, die collega. Maar vanuit acceptatie en liefde voor jezelf kiezen voor iets anders.

Als je dat wilt, neem dan contact met me op; dan kun je op korte termijn nog bij me terecht voor een Touch of Matrix behandeling.

Je bent welkom!