Als Bewuste coach begeleid ik mensen naar een gezonder, vrijer en liefdevoller leven. In mijn praktijk maak ik gebruik van verschillende methodes, waaronder Touch of Matrix. Dit is een methode waarin we onder andere werken met het kwantumveld en het nieuwe bewustzijn.

Touch of Matrix werkt snel en diepgaand en helpt om blokkades en oude patronen los te laten. Het kan worden ingezet bij lichamelijke, mentale en emotionele klachten maar ook om jezelf te ontwikkelen, je frequentie te verhogen en het is bij uitstek een manifestatiemethode.

Tijdens een Touch of Matrix behandeling zetten we je bestelling (dat wat jij wilt, waar je wilt zijn, hoe jij je wilt voelen) voor je neer en dan kijken we naar wat daar nog tussen zit. Je kan een behandeling vergelijken met het opschonen en updaten van een computer. We verwijderen de oude programma’s uit jouw systeem en downloaden alle informatie die voor jou behulpzaam is. Of eigenlijk beter gezegd; dat doe jij zelf; vanuit de verbinding met jezelf, jouw essentie en het veld.

En dat bewust worden en verwijderen van je blokkades, daarvoor hoef je de oorzaak niet te weten, je hoeft niet te graven in je verleden en je hoeft al helemaal niets te herbeleven. Je hoeft er ook niet hard voor te werken of nog een keer door diepe dalen te gaan. Het enige wat jij mag doen is de keuze maken voor verandering, je open te stellen voor oneindige mogelijkheden en dan te laten gebeuren wat er kan en mag gebeuren voor jou op dat moment. En na de behandeling ga jij je steeds weer verbinden wat je wél wilt in plaats van met het verleden en je klacht en je gaat je aandacht richten op wat er al veranderd is. En hoe zou het zijn dat jij dan ontdekt dat er veel meer mogelijk is dan je eerst dacht?

Wil jij laagdrempelig ervaren wat een Touch of Matrix behandeling is? Dat kan op vrijdag 15 juli en daarna op elke 3e vrijdag van de maand tussen 13:30-16:30 uur, want dan geef ik kennismakingssessies van ongeveer een half uur bij Koko-pelli, Spoorstraat 10 in Dieren.
Je kunt je vooraf aanmelden bij en in de winkel (telefoon 0313 413 663 / info@koko-pelli.nl), of loop vrijdag even naar binnen zodat ik je vragen over mijn werkwijze kan beantwoorden.

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten, voel je welkom!