Wat een fijne dag was dit weer 😊. Vanmiddag hebben Nicole Rosie & ik samen met een fijne groep deelnemers een mooie Groepsmatrix (Touch of Matrix) neergezet.

De deelnemers waren net zo enthousiast als wij en hebben ervaren hoe krachtig het veld is dat ontstaat wanneer we ons verbinden in en met een groep. In dat krachtige veld kan er snel en diepgaand op thema’s worden gewerkt. Zo kun óók jij in zachtheid loslaten wat je niet meer dient, zodat er ruimte ontstaat voor iets nieuws, voor dát wat jij wél wilt.

In de groepssessie van vandaag werkten we met een gezamenlijk thema, maar het is ook mogelijk je eigen thema in te brengen. Wil jij ook de kracht ervaren van een Groepsmatrix? Nicole & ik plannen deze sessies vaker in. Neem hiervoor even contact met ons op, dan houden we je op de hoogte van de volgende mogelijkheid om deel te nemen.

Waar wij ook heel enthousiast over zijn, is het Frequency Vibes Event in Amsterdam. Op 26 juni en 14 augustus verzorgen wij daar een Groepsmatrix. Meer informatie hierover delen we snel met jullie.