Omarm jezelf in Liefde – Touch of Matrix Groepsmatrix

Wat betekent Zelfliefde voor jou, wat roept het bij jou op? Is geven en ontvangen bij jou in balans? Ben jij bereid hierin krachtige stappen te gaan zetten? Dan is deze dag helemaal voor jou!

In een grote yurt op een prachtige locatie in Loenen gaan we (Nicole & Natascha) samen met jullie een krachtig veld neerzetten waarin we alle lagen rondom dit thema zullen aanraken. Dit op een speelse en liefdevolle manier zodat je bewust wordt van jouw beperkende overtuigingen, oude gedachtepatronen en emoties rondom dit thema en die kan loslaten. Je maakt zo de weg vrij om nog meer liefde te ontvangen én te geven.

Hoe gaan we dit doen? Om bewust te worden zetten we o.a. meditatie en creativiteit in en maken we gebruik van de mooie natuur rondom de yurt. Daarna kun je in de Groepsmatrix loslaten wat jou niet meer dient. Vanuit de ruimte die dan ontstaat, kun je andere keuzes maken waardoor geven en ontvangen meer in balans komen en je jezelf steeds meer kan omarmen in Liefde. Hoe zou het zijn dat je jouzelf dit gunt.

Wie zijn wij? Wij zijn Nicole Rosie en Natascha Lijfering, Bewustzijnscoaches en gecertificeerde Touch of Matrix therapeuten. Meer informatie over ons vind je op: www.nicolerosie.nl en www.nataschalijfering.nl

Wanneer: zaterdag 29 oktober vanaf 11.00 uur tot 17.00 uur
Waar: in de yurt bij het Zonnehuis in Loenen
Kosten: € 75,– incl. koffie/thee/water/snacks (lunch zelf meenemen)

Aanmelden voor deze dag kan via een DM bij één van ons of per mail : praktijk@nataschalijfering.nl

Als je nog vragen hebt, neem dan ook contact met ons op; we beantwoorden deze graag.

We zien je graag op 29 oktober in Loenen.

Hartegroet,
Nicole & Natascha