Ik ben nog even aan het nagenieten van het afgelopen weekend. Het begon zaterdag met een mooie nascholingsdag van Touch of Matrix. Een dag vol verbinding, inspiratie, nieuwe inzichten en heel veel gezelligheid en lol.

En voor wie het toch nog gemist heeft 😉,  zondag sloten Nicole Rosie en ik het weekend af met een Touch of Matrix Groepsmatrix. We mochten dit doen in deze yurt op een supermooie locatie in Amsterdam.

Eén van de deelnemers deelde dit na afloop met ons : “het voelt alsof door de hoge frequentie de lagere trillingen uit mijn systeem weggeduwd zijn. En het was even heel intens, maar bedankt voor jullie fijne begeleiding. Het voelt nu ruimer en vrijer en ik ben eigenlijk best trots op mezelf dat ik dit gedaan heb. En ik ben ook trots op en dankbaar voor de groep dat we dit samen hebben gedaan”. Hoe mooi is dit 🙏💚

Ik vind het zo fijn dat ik dit kan en mag doen en dat ik ook nog bij elke behandeling of groepsmatrix verrast ben en verwonderd over de magie, de eenvoud en de snelheid waarmee verandering plaatsvindt. En ik ben heel dankbaar voor de samenwerking met Nicole (het is echt een feestje 🥳) en dat ik deze magische tools van Touch of Matrix in handen heb gekregen. Dat ik deze niet alleen voor mezelf kan inzetten, maar ook om anderen te begeleiden naar een gezonder, vrijer en liefdevoller leven.