In juli zaten we met een kleine groep mensen om de tafel en ontstond het idee om met elkaar een markt te organiseren. Het doel? Lokaal verbinden en inwoners van Brummen en omgeving laten kennismaken met wat er lokaal allemaal aanwezig is op het gebied van gezondheid. De Bewust Gezond Markt zou de naam worden, er werd een datum geroepen en ja, de Grote Kerk van Brummen zou wel een mooie locatie zijn. We gingen aan de slag en de aanmeldingen voor deelname stroomden direct binnen.

Op zaterdag 8 oktober is het zover; de Bewust Gezond Markt in en rond de Pancratius Kerk in Brummen van 11 tot 16.00 uur. Toegang is gratis!

Wij zijn heel blij met het aantal deelnemers en de diversiteit van het aanbod. Op deze dag kun je bij lokale coaches en therapeuten uit verschillende disciplines terecht voor ontdekkingssessies (gratis of tegen een kleine bijdrage). Bij de kramen van lokale biologische en natuur-inclusieve (deels gemengde) boerenbedrijven en voedselbossen kun je gezonde producten kopen en meer te weten komen over hun boerderijwinkels en (zelfpluk)abonnementen. Bij kramen van andere lokale ondernemers kun je terecht voor natuurlijke- en gezondheidsproducten en gezonde snacks. Er zijn Qigong en yogadocenten aanwezig die korte workshops of demo’s geven en ook een aantal therapeuten en coaches verzorgen korte lezingen of demo’s. Er wordt muziek gemaakt door een organisatie die zich bezig houdt met onderwijs en zorg voor jongeren. Ook worden er soep, drinken en snacks verkocht (zoveel mogelijk van lokale en biologische producten).

We nodigen je uit om te komen kijken, ontdekken, ervaren, beleven en proeven!
En ja, ik ben zelf ook één van de deelnemende coaches en ik kijk er naar uit je te zien op 8 oktober in Brummen!