Het is alweer oktober en de afgelopen week was het duidelijk dat de herfst echt begonnen is 😉. Ik had een weekje vrij en die begon vorig weekend met een 2-daagse energetische workshop van Altazar Rossiter en eindigde gisteren met een Touch of Matrix Mastermind dag 😊. Ik heb weer nieuwe inzichten, ervaringen en inspiratie opgedaan en die neem ik natuurlijk ook weer mee in de sessies in mijn praktijk. Zo fijn dat ik dit ook weer direct kan delen met mijn cliënten.

Deze maand staan er weer mooie dingen in mijn agenda en dat begint op zaterdag 8 oktober met De Bewust Gezond Markt in Brummen (Pancratiuskerk, 11-16 uur). Dé plek om kennis te maken met coaches en therapeuten, yoga-en Qigong docenten. Je kan ook lokale producten proeven en kopen van kleinschalige biologische en natuur-inclusieve boerenbedrijven en voedselbossen. Andere lokale ondernemers verkopen gezondheidsproducten of geven advies over het filteren van water.
Op deze markt kun je bij mij een korte Touch of Matrix sessie of Access Bars behandeling ervaren. De toegang is gratis.

Op vrijdag 21 oktober kun je tussen 14-16.30 uur ook kennismaken met mij bij Koko-pelli in Dieren. Je kan dan tijdens een korte Touch of Matrix kennismakingssessie de kracht, snelheid en eenvoud van deze methode ervaren. Kosten hiervoor zijn € 10,–. Opgeven kan via de winkel of stuur mij even een berichtje.

Op zaterdag 29 oktober organiseren Nicole Rosie en ik een dag met als thema “Omarm Jezelf in Liefde” in Loenen. Tijdens deze dag zetten we een krachtig en licht veld neer waar in we alle lagen rondom dit thema aanraken. We maken gebruik van onze creativiteit, van de natuur (je loop vanuit de yurt zo het bos in) en sluiten af met een groepsmatrix. We hebben afgelopen zomer 2 verkorte Groepsmatrixen neergezet op het Frequency Vibes Event in Amsterdam en die waren zo leuk dat we er nu een volledige dag van maken. We kunnen nu echt de diepte in gaan en werken met een kleine groep zodat we iedereen voldoende aandacht en begeleiding kunnen geven. Dit wordt een supermooie dag en er is nog plek, dus je kan je nog aanmelden 😊. Kosten voor deze dag: € 75,–

Mijn actie voor een Access Bars behandeling voor € 50,– loopt deze maand ook nog.
Wil je een volledige Touch of Matrix behandeling ervaren? Ben je helemaal klaar met wat er ook speelt in jouw leven wat je als onprettig ervaart én ben jij er klaar voor om andere keuzes te maken? Dan heb ik in oktober ook nog plek voor jou, voor een losse behandeling of voor een traject van 3 behandelingen.

Wil je je aanmelden of heb je nog vragen? Reageer dan op dit berichtje of stuur een DM of een mailtje naar: praktijk@nataschalijfering.nl