Voel jij het ook? De energie om ons heen wordt steeds hoger en als je daar voor openstaat, zie je dat mooi weerspiegeld in de natuur. De wind en regen van de afgelopen tijd spoelen datgene weg dat we niet meer nodig hebben, zodat er ruimte ontstaat voor iets nieuws.

Vandaag wordt er flink gewaarschuwd voor een storm die over het land gaat razen en die “nog veel erger wordt dan de storm van gisteren”. Dit zijn niet mijn woorden, maar ik leen ze even. Openbaar vervoer wordt stilgelegd, de haven van Rotterdam sluit, code oranje en rood worden afgegeven en bedrijven kondigen aan eerder te sluiten vandaag. Blijkbaar zet Nederland zich schrap voor storm Eunice.

Kan het misschien zijn dat er een storm door het collectief raast, een storm die losmaakt wat ons niet meer dient. Dat dit een uitnodiging is om ook zelf los te laten wat je in de weg zit?
Zet jij je schrap tegen de wind, op het ergste voorbereid en vastbesloten jezelf staande te houden? Ben je bang weggeblazen te worden? Voel jij je overdonderd en doe jij de gordijnen dicht en kruip je weg tot de storm overgewaaid is?

Of neem je de uitnodiging aan, laat je de wind door je systeem blazen, om het oude los te maken, laat je de wind de obstakels op je weg meenemen en laat je de regen die ballast en obstakels wegspoelen? Durf je te spelen en je zeilen bij te sturen, zodat je optimaal gebruik maakt van de Power van de wind zodat die jouw kan brengen naar waar jij het allerliefste zou willen zijn?

Als jij de uitnodiging ziet en voelt, dan is het nu het moment om de wind in je zeilen te gaan voelen. Heb je hier ondersteuning bij nodig? Je bent welkom in mijn praktijk.