Toen ik 19 jaar was,  kwam ik in een depressie terecht en dat bracht mij op het pad van zelfontwikkeling en bewustwording.  Ik volgde verschillende therapieën, las het ene na het andere boek, volgde vele workshops en een paar opleidingen. Soms kwam ik hierdoor dichter bij mezelf, maar even zo vaak en misschien wel vaker dwaalde ik nog weer een stukje verder van mezelf af.

En ja, al deze ervaringen brachten me inzichten en soms ook wel wat verbetering van mijn klachten, maar echte en blijvende veranderingen bleven meestal uit. Hoewel ik diep van binnen wel voelde dat er meer mogelijk zou moeten zijn, had ik eigenlijk de handdoek al zo goed als in de ring gegooid. Ik had mezelf er namelijk  intussen ook van overtuigd dat een fijner, vrijer, lichter en liefdevoller leven niet voor mij weggelegd was.  Ik liep in cirkeltjes en inmiddels weet ik dat dat kwam doordat ik de oplossing buiten mezelf bleef zoeken en dat die daar nooit te vinden is.

Nadat ik kennis had gemaakt met Touch of Matrix, heb ik ervaren dat er óók voor mij veel meer mogelijk was en is. Veel meer dan ik me ooit had kunnen voorstellen. Mijn leven en mijn kijk op het leven is echt veranderd door het toepassen van de tools van Touch of Matrix.  En hoe mooi is het dat ik cliënten in mijn praktijk kan begeleiden met deze methode zodat zij dit ook kunnen ervaren, voorbij aan de beperkingen die zij zichzelf hebben opgelegd of hebben laten opleggen. Ook jij kan veel meer dan je nu misschien denkt. Wil jij ook ervaren wat er mogelijk is en ontdekken dat je de oplossing echt, echt, echt in jezelf kan vinden?

Ik bied je in mijn praktijk een veilige, neutrale, liefdevolle ruimte waarin je helemaal mag zijn wie je bent, met alles wat je bij je draagt. Waarin alles gezien mag worden, ook datgene wat je diep weggestopt hebt en wat je het liefst verborgen houdt. Want als alles er mag zijn, dan kun je stoppen met “pleisters plakken”, dan kun je stoppen met jezelf veroordelen om je pijn en angst, stoppen met delen van jezelf verbergen uit angst voor afwijzing. Dan kun je echt ontwikkelen en helen van binnenuit, vanuit jouw eigen lichtbron, vanuit jouw eigen kracht. En dan kun je dus ook ervaren dat alles er al is, dat jij alles al in je draagt wat je nodig hebt voor een mooi, vrij en liefdevol leven.

Voel je vrij om contact met me op te nemen, je bent meer dan welkom!