Ben je hier of daar? En waar wil je zijn?

 In dit filmpje van Sesamstraat wordt het verschil tussen hier en daar uitgelegd 😉.

Vraag jij jezelf af waarom je dáár nog niet bent en hoe en of je dáár ooit gaat komen?  Wijs jij jezelf of jouw situatie af omdat je daar nog niet bent? Hoeveel energie en tijd besteed jij aan het daar willen zijn en het bevechten of afwijzen van hoe je nu of waar je nu bent? Vergelijk jij jezelf met anderen die voor jouw gevoel al verder zijn dan jij of misschien al daar zijn?

Zeg jij tegen jezelf: pas als ik daar ben / pas als ik dat bereikt hebt / pas als ik **** ben, dan voel ik me **** en dan kan ik eindelijk **** (vul zelf maar in maar in).  Is dit voor jou een reden om jezelf af te remmen, om af te wachten, om niet in actie te komen?

De eerste stap in een Touch of Matrix behandeling is bewust worden; onder andere van wat er nu is (je klacht of thema) en van waar je naar toe wilt (je bestelling). De tweede stap is acceptatie; acceptatie van hoe je nu en waar je nu bent, maar ook acceptatie van je wens, van je bestelling. Vanuit die acceptatie kun je de volgende stappen zetten, stappen naar het met open armen ontvangen van je bestelling.

Ik ben bewust
Ik accepteer
Ik omarm in liefde
Ik laat los in dankbaarheid
Ik ontvang met open armen

Wil jij meer weten of voel je al dat jij deze stappen wilt gaan zetten? Voel je dan vrij om contact met mij op te nemen.